top of page

De Lieverdjes

De lieverdjes en verder . . 

Op zaterdag 21 mei en zondag 22 mei 2022 heeft er een mooi optreden plaatsgevonden in theater Heerenlogement aan de markt 31 in Beusichem. De opbrengst kwam ten goede aan ons werk voor het psychiatrisch ziekenhuis in Gambia. 

Mark Hofman, dochters Annabel en Liselot en zijn zuster Linda presenteerden een afwisselend programma met persoonlijke verhalen en mooie luisterliedjes. Liedjes met emotie, liedjes met een boodschap, maar ook liedjes om je te laten (glim)lachen. Liedjes van lang geleden, liedjes van kort geleden. Aldus de tekst van de aankondigingsaffiche.

Hartelijk dank aan Mark en familie voor deze fijne avond en dit mooie gebaar naar onze stichting!

lieverdjes.jpg

De lieverdjes en verder . . 

Na het mooie optreden in Beusichem op zaterdag 21 mei en zondag 22 mei 2022, hebben Mark Hofman, dochters Annabel en Liselot en zijn zuster Linda nog een keer een optreden verzorgd. Dit keer was een garage in Erichem tot een intiem theater omgetoverd. Zaterdag 24 september speelden zij voor een afgeladen volle zaal en voor een ontzettend enthousiast publiek.

 

Ook dit keer was de opbrengst van dit benefietconcert bestemd voor ons werk in Gambia, voor Tanka Tanka Psychiatric Hospital. Het optreden was mooi maar de opbrengst was ook zeker zo mooi, net als de vorige keer. 

Wederom hartelijk dank aan Mark, zijn familie en aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze fijne avond. Heel veel bewondering voor jullie creativiteit, muzikaliteit en het plezier dat jullie uitstralen. 

3ieverdjes4.jpg
3ieverdjes3.jpg
3ieverdjes2.jpg
3ieverdjes5.jpg
bottom of page